Köket erbjuder en pub & bistromeny inspirerad av det tyska köket med varmrätter som exempelvis wienerschnitzel, bratwurst mm. Andra kännetecken är vår tradionella Bierhalle Burger som är en smash burgare i två varianter samt det breda utbudet av kallskuren plockmat bestående av ölkorvar, chark & ost brickor mm. Under dagtid så serverar bistron lättare lunch.

 

MAT I BISTRON

Bierhalle Pub & Bistro är en traditionell bistro där våra menyer främst består av mat som gifter sig med olika sorters öl samt tradionella rätter som efterfrågas av den bredare publiken förutom någon rätt som kockarna lokalt alltid vill trycka på. Köket erbjuder en pub & bistromeny med delvis inspiration av det tyska köket med varmrätter som exempelvis wienerschnitzel, bratwurst mm. Andra kännetecken är vår tradionella Bierhalle Burger som är en smash burgare i två varianter samt kallskuren plockmat bestående av ölkorvar, chark & ost brickor mm. Dagtid så serveras bistron lättare lunch.
Meny kommer inom kort…..

BEVERAGE

Bierhalle Pub & Bistro Vi lagerhåller ölsorter från ett flertal mikrobryggerier och serverar en genuint sortiment av Tysk öl på TAP där vi har fyra storlekar där Masskrug 1L sejdel är den största! Sortimentet av dryck förändras ständigt över tiden för att ge våra gäster det bästa marknaden kan erbjuda. Övrig dryck består främst av tyska influenser som exempelvis Jägermeister och ett mindre utbud av tyska viner och ett sortiment av alkoholfria alternativ. Vårt breda sortiment av dryck passar utmärkt för arrangemang bestående av olika provningar & kurser relaterade utbildningar inom segmentet dryck. Naturligtvis erbjuds ett magnifikt utbud av diverse dryck som tilltalar den kunnige kännaren men Bierhalle Pub & Bistro är en mötesplats för alla.