Starta restaurang med Bierhalle Pub & Bistro ’s Franchise
Bierhalle Pub & Bistro är ett koncept som vänder sig till medarbetare & franchisetagare som har ett stort intresse för öl och mikrobryggeri. Vi erbjuder en modern franchise där alla våra pubar har en tydlig profil utifrån sina ägare som själva är en del av konceptets styrka. Vi söker ständigt nya franchisetagare som vill driva Bierhalle Pub & Bistro.

Vad kan du förvänta dig av oss?
I ett modernt koncept så ska det naturligtvis vara lönsamt att vara franchisetagare! När man driver en Bierhalle Pub & Bistro så ser vi till att ni har de bästa förutsättningarna för att uppnå maximal lönsamhet i er verksamhet. Vi är en aktiv och närvarande aktör som jobbar för att ge dig all den support som behövs.

Att driva Bierhalle Pub & Bistro
Bierhalle ska vara ortens ledande pub & bistro och kännetecknas för sitt magnifika utbud av öl från bryggerier världen över samt sin höga kunskaps nivå inom öl och bryggeri. Vi ska vara den självklara mötesplatsen för ett trevligt pub & restaurangbesök. Vi vänder oss till alla målgrupper och man behöver inte vara en whiskey, rom, öl fantast för ett besök hos oss. Här kan företaget , laget, kompisgänget, arbetskamraterna njuta av en riktig AW, pubrunda eller bara trevligt mingel mm. För dig som vill driva restaurang med oss så gäller det helt enkelt att erbjuda god service serverat med personlighet och ge våra gäster en känsla av välkomnade.

Fråga oss om vår franchise
Om du vill starta restaurang med Bierhalle Pub& Bistro så kan du göra en intresseanmälan via vårt webbformulär, så skickar vi all den information du behöver. Hör gärna av dig till oss om du har några funderingar som rör vår franchise och hur det fungerar. Vi svarar mer än gärna på dina frågor.

Alla intresseanmälningar och alla uppgifter hanteras som konfidentiell information

FINANSIELL INFO

FINANSIELLA FÖRUTSÄTTNINGAR:
• Verksamheten ska drivas i ett aktiebolag med ett minsta aktiekapital på 100 000 kr
• Du står för byggkostnader samt inköp av inventarier och utrustning. För att underlätta framtida etableringar så har avtal för finansiering slutits med vår samarbetspartner LeaseOn B2B partner AB. Dessa avtal gäller främst för finansiering av maskiner, barinredning, möblemang samt belysning och rekvisita mm
• Investeringens storlek beror främst på den aktuella lokalens beskaffenhet men en utgångs kalkyl är från ca 8500: -/ m2 och uppåt för en komplett installation med  kök & interiör och eventuella lokalanpassningar. Hittar man en färdig lokal så kan kostnaden bli lägre
• Royalty på försäljningen är 2 %. Marknadsföringsavgiften på försäljningen är 1,5 %.
• Signing fee som täcker Projektering resor utbildning och övriga etableringskostnader 150 000:-

PERSONLIG INFO

PERSONLIGA FÖRUTSÄTTNINGAR
• Du är en duktig och föredömlig ledare och kanske erfarenhet av en ledarroll inom näringsliv eller offentlig sektor.
• Att ha ett genuint intresse för öl och övrig dryck
• Du är utåtriktad & social samt resultatdriven med ett service och kvalitetsinriktat tankesätt.
• Att vara medveten om att arbetstiderna är oregelbundna med jobb på både kvällar och helger då verksamheten bedrivs.
• Goda datorkunskaper och en gymnasieutbildning med goda kunskaper i svenska och engelska
• Inga betalningsanmärkningar och att inte förekomma i brottsregistret
• Har en sund privatekonomi med utrymme för investering
• Betraktar din satsning ur ett långsiktigt perspektiv med en förankrad ambition att vilja utveckla verksamheten via franchise inom Bierhalle Pub& Bistro i minst 5 år framåt

KONCEPT INFO

SOM FRANCHISETAGARE
•Som franchisetagare erhåller man relevanta utbildningar för er själva och alla nyckelpersoner och övrig personal vid uppstart och därefter relevanta utbildningar löpande under året.
• Som franchisetagare hos oss ser vi till att du får alla verktyg du behöver för att starta upp din verksamhet samt vår handbok med olika manualer för er dagliga drift.
• Som Franchisetagare erhåller rättigheten att använda er av centralt upphandlade avtal med våra leverantörer som ger er låga fördelaktiga inpriser på alla era varor och tjänster.
(Not I dessa avtal finns även möjligheter till delfinansiering av inledande investeringskostnaden och löpande investeringar under året).
• Under byggtiden så tillhandahåller vi alla de dokument ritningar etc. som ni behöver för er byggnation.
• Som Franchisetagare har ni support för era ekonomifrågor, marknadsföring, personalfrågor, juridik och tillhandahåller flera effektiva digitala verktyg och tjänster för att driva er verksamhet.
• Ni får löpande månadsrapporter om er försäljning och inköp som möjliggör en effektiv drift av restaurangens, ekonomi, marknadsföring.

KONCEPT BESKRIVNING

INFORMATION TILL FASTIGHETSÄGARE & FÖRVALTARE
Bierhalle Pub & Bistro är ett tradionell pub & bistro verksamhet med Tyska influenser beträffande mat & dryck.
Vi erbjuder ett öl sortiment av hundratals olika brands med då  ca 15-20 st. på TAP med fyra olika storlekar där Masskrug 1L sejdel är den största samt ett bra utbud av rom och whiskey och tyska viner.
Vi vänder oss till laget, kompisgänget, arbetskamraterna njuta av en riktig AW, pubrunda eller bara trevligt mingel med Kanske trubadur och underhållning mm.
Naturligtvis erbjuds ett magnifikt utbud av diverse dryck som tilltalar den kunnige kännaren men Bierhalle Pub & Bistro är en mötesplats för alla.
Bierhalle Pub& Bistro